Provstädning – välj rätt städfirma till ditt hem eller kontor.

Provstädning – välj rätt städfirma till ditt hem eller kontor.

Många städföretag erbjuder så kallad provstädning till deras kunder, men vad innebär det?

När man går i tankarna att anlita ett städföretag eller kanske letar efter fönsterputs stockholm så är det inte lätt att välja vilken av alla dessa olika städföretag Stockholm man ska anlita. Det finns många ofta nystartade företag men också en del som funnits med ett tag i branschen. En del kanske har blandade omdömen från sina kunder genom åren och många förstår säkert att personalen kan ha bytts ut från omdömena som för något år sen skrevs.

Det bästa sättet att välja en städfirma på är att välja ett företag som erbjuder provstädning eller storstädning stockholm. Vid en provstädning så kommer städföretaget hem till dig och städar dem timmar som krävs för att få rent till en väldigt låg kostnad. Anledningen till detta är dels för att kunden ska få en bild av hur duktiga dem som städar är på sitt jobb men också för att städfirma Stockholm ska få en så bra uppfattning som möjligt på hur lång tid det kommer ta för dem att bli klara med jobbet och veta hur mycket dem behöver offerera dig för städningen.

En provstädning varierar i pris men ofta brukar det kosta 125kr i timmer minus RUT avdrag. En del städfirmor erbjuder helt gratis provstädningen bara man förbinder sig inom en viss nivå att signera kontraktet om man är nöjd med själva städningen.

I vissa fall när städföretag utför provstädning så ingår inte skurmedel, dammsugare, trasor och andra städartiklar utan det måste man införskaffa själv. Dem flesta har detta redan i hemmet men kontrollera detta med städfirman först innan dem kommer så slipper man missförstånd.

När provstädningen är klar och man känner sig nöjd så dokumentera städningen tillsammans med arbetsledaren. Anledningen till detta är att städfirman ska hålla samma kvalitet på städningen när dem kommer för att städa nästa gång.